2011. május 24., kedd

Nagymama csodálatos pihentető szék hű szerelmesek ...

Nagymama csodálatos pihentető szék hű szerelmesek ...:
Ki ne ismerné a híres karosszékben, ahol még a nagyi vagy a nagypapa (vagy nagypapa, aki?) Kényelmes és kellemes tett, mielőtt az első színes TV-vel? Még masszív minőségű, mint a "Made in Germany" még mindig számít, és senki nem a vásárlás egy ülés nevek, mint Malmö, Sörensen LasseReinStröm vagy imbuszkulcsot hogy ugyanazt.

Ez az ikonikus széket csak egy puha, majdnem olyan, mint plüss szövet egy 2-fokozatú nap és relaxációs funkció - egy rendes ülés láb 100%-ig Vízszintes: Mindent bele. Szerződési akkor valószínűleg írni "trendi Chillout Lounge Chair a stílus rossz Élet a Living Room!" ;-)

Az anyag jó állapotban van, szüksége lehet egy kis, szemtelen párnák egyszer mosoda, minden más felfrissül, nem balek a nagypapa szivar, sem bűze Grandmas Haeckel zokni. Jöjjön a kerület Warendorf, ülni, és feküdjön a mintát, úgy cselekszem le a 90 €, és ezt a jó (by the way roll-up), az ugyanaz a darab. Korábban jelenik meg, de a más hirdetéseket, mint a festmények, kerti dekoráció, kristály-, üveg-gyűjtés, a technológia és még sok más.

Hívjon: 05 245 85 84 40 vagy 0163 773 7773, mint minden nap (hétvégén is) 10-22 óra. Vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapot ezen az oldalon: Megéri ...
Ár: 120 EUR VB