2011. június 7., kedd

Himolla kárpitos Bőr 18 Long Life 3-2-1 bézs:
Termékleírás Gyártó: Himolla Kategória: párna készlet verzió: 9484 ChantelLeder 18 Long Life Balsa, puha ülés Superlastic kombináció: 3-kanapé, valódi bőrből vissza, mintegy B203xH95xT95cm
"(A semmiből az ülésen lásd a képen) 2-üléses, hát valódi bőrből készült, mintegy B162xH95xT95cm1 szék kereke, hát valódi bőr, a B110xH95xT95cmZustand: használt, egy cikk a kopás, de jó állapotú és teljesen működőképes. (kivéve az egy karcolás a ábra) Ez a modern készlet 9484 Chantel himolla kárpitozott bútorok jellemzik a tiszta vonalak és a magas háta ki. Ez egy 3-üléses, egy 2 férőhelyes és 1 Sessel.Mit a szín, hogy szinte korlátozás nélkül a meglévő életmód hozzájárulhat! A bőr és a feldolgozott anyag nagyon könnyen tisztítható, tartós és könnyen tisztítható!
Himolla - kárpitozott bútor készül Németország mellett történő vizsgálatát szigorú ellenőrzési követelmények és viseli a pecsétet a német Quality Association Évák IS HERE egy alacsony, mely egy nagy német HÁZ bútorokat vásároltak.

FONTOS: Az eladás oka az, hogy áthelyezés és sajnos MÁR NEM FITS az új házban!

Ha nem biztos abban, hogy a darab jól illeszkedik a nappaliban, akkor kar magát a mérőszalag, és az intézkedés után a telefonos konzultáció (0151-22859073) a díványon, és látogatást.
Garancia: 33617 Bielefeld / Németország
Az árverésen az egyetlen 3-Sitzer/2-Sitzer/Sessel! Minden egyéb díszítések a képeken látható nem képezik az aukció!

Szállítás: csak az önálló gyűjtemény NINCS SZÁLLÍTÁSI


Boldog vagyok, hogy küldjön még több képet kérésre e-mailben. Nemdohányzó háztartás, nem háziállat. Ez a szett volt, rendszeresen tisztítani és karbantartani.


Mivel ez egy privát aukció, a szavatossági igényét, illetve G
Ár: 650 EUR VB