2011. december 27., kedd

Oriosa 20 ATMOS - gyönyörű búvár a 70-es évekből - Jelenlegi ára: 1 Ft

ORIOSA 20 ATMOS
vagyis ez a szépség új korában 200m vízállósággal büszkélkedhetett.
És hogy az mikor volt? Valamikor a 60-as évek végén vagy a 70-es évek elején gyártották Svájcban.  
Tulajdonképpen ezt az órát csak kíváncsiságból tettem fel, hogy megnézzem, milyen ajánlatokat kapok rá. Nem ragaszkodom az eladásához, valójában jelenleg ez a kedvenc órám. Azért van az a pénz, amennyiért megválok tőle, de azt elárulom, hogy tekintve a fellelhető példányok csekély számát, a kitűnő állapotát, valamint azt, hogy veszett jól néz ki, ez az összeg nem kevés. Úgyhogy uraim, tegyék meg tétjeiket. : )
Ízléses és stílusos darab, nagyon eltalált formavilág. Úgy is fogalmazhatnék, hogy esszenciálisan tartalmazza a korszakot, amelyben született.
Természetesen acél tokos (37mm kn), menetes hátlappal, hibátlan állapotú fekete számlappal, forgatható lünettával, koronazárral. Ha erős fény alá teszem, az indexek még mindig világítanak (a lünettán is), igaz, már nem sokáig. De hát búvárkodni már ne ezzel menjünk. Az óra szíve egy ETA 2783 - 25 köves, jól működő automata, elég pontosan is jár. Lehet még finomítani, ha valaki szeretné. A szíj impregnált borjúbőr, nem volt olcsó az sem, de megérte - csak rá kell nézni az órára.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 03:14
. Oriosa 20 ATMOS - gyönyörű búvár a 70-es évekből - Jelenlegi ára: 1 Ft